Dit eget Askepot eventyr

Dit eget Askepot eventyr

september 15, 2016

Dit eget Askepot eventyr

Nu har du muligheden for at udleve dit eget lille Askepot eventyr med “dygtige mus”, som forandrer, reparerer og udsmykker dit aflagte og slidte tøj. Tøj som betyder noget særligt for dig - helt som i eventyret om Askepot.

Way To Renew giver dig muligheden for at upcycle din gallakjole, sommerkjole, festkjole og lignende, som ellers bare er gemt væk i skabet. 
Det kan være, at du skal have syet din kjole lidt ind i taljen, opstrammet stropperne i kjolen eller ligefrem have påsyet perler eller palietter i dit eget mønsterdesign. Du har også muligheden for at få omsyet kjolen fra lang gallakjole til kort cocktailkjole, eller at få lavet en barnekjole ud af stoffet fra din egen kjole - mere personligt og værdifuldt kan det næsten ikke blive. Som vi altid nævner, er mulighederne mange og det er kun din egen fantasi, som sætter grænser.

For os hos Way To Renew, handler det om at inspirere og give dig en oplevelse, som du aldrig glemmer. Det er ikke altid en oplevelse kan beskrives med ord, hvorfor du næsten skal gøre som alle vores andre glade kunder, og bestille en Renew - hvad enten det er en kjole Renew eller noget helt andet. Kun på dén måde, kan vi vise hvad vi mener. Vores kunder har bekræftet os i, at Askepot oplevelsen kan realiseres på mange måder, hvilket vi er rigtig glade for :)

Noget af det vigtigste for os, er vores kunders feedback. Derfor lytter vi aktivt, hvad end du har på hjerte, så vi kan være med til netop at realisere dit ønske. 
En af vores kunder fortæller os følgende:  “Jeg synes det er fantastisk, at der endelig er kommet en løsning - endda online - på, hvordan man kan ændre småting ved sit tøj, specielt kjoler, så de kan bruges igen og igen. Som lille drømte jeg altid om hvor fantastisk det måtte være at være Askepot. At få forandret en gammel slidt kjole til en helt eventyrlig gallakjole - lige præcis som jeg selv ønsker. Det fedeste ved det hele er, at kjolen jo netop bliver forandret ud af de gamle materialer fra kjolen selv. På den måde er det samtidig den bedste måde at fornye sin garderobe på.

Hos Way To Renew garanterer vi, at din Askepot oplevelse vil blive helt magisk, og at vi forvandler din kjole med et trylleslag. Det eneste vi ikke kan garanterer er en prins i slutningen - det må være på egen regning ;)

Vil du også blive ballets dronning ved din næste fest?
Så find din RENEW lige her!Video måleguide

Du kan helt selv tage dine mål til din Renew. Hvis ikke du føler dig helt sikker på at tage mål selv, kan du altid bestille et besøg af vores skrædder eller selv besøge vores Studio. Du bestiller besøget her.

Video måleguide

Oplægning af bukser:

 

Indsyning af bukser:

 

Oplægning af kjole/nederdel:

 

Indsyning af kjole/nederdel:


Måleguide

Vores måleguide herunder kan hjælpe dig til at tage de præcise mål.

Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Kvinde

A

Brystvidde - Mål rundt om ryggen, hvor brystet er størst. Gerne med Bh.

B

Talje - Mål der hvor du er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor du er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Højde - Mål fra hovede til gulvet. Lettest mod en væg.  Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, ved oplægning af ærmer, så de ikke bliver for korte ved brug.

F

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Mand

A

Hals - Mål på det bredeste sted.

B

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

C

Talje - Mål der hvor du er smallest.

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Ryg - Mål fra nakken til der, hvor din ryg stopper.

F

Ærme - Mål udvendigt fra skuldre til håndled. Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, så ærmerne ikke bliver for korte ved brug.Størrelsesguide 

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Barn

A

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

B

Talje - Mål der hvor taljen er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor hofterne er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.
Spædbarn = gerne uden ble.

E

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.

F

Højde - Mål fra hovedet til gulvet.

Størrelsesguide -
Accesories
Handsker

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

A

Hånd - Mål håndfladensomkreds