Skal gallakjolen bruges flere gange?

Skal gallakjolen bruges flere gange?

Juni 12, 2016

Kender du det, at man starter sin research på gallakjolen, som man skal have på til den store begivenhed, i rigtig god tid, men alligevel formår at købe den i sidste øjeblik? Det ved jeg, at en masse kvinder kender til inkl. mig selv.

Vi skal lige foretage en masse research på diverse hjemmesider, måske besøge de nærmeste kjolebutikker. Det skal jo være den rigtige farve, den rigtige størrelse, den rigtige model. Vi skal lige tænke over det 100 gange - for dét skal jo være den helt rigtige kjole. Vi skal være sikker på, at der ikke er en jordisk chance for at en anden også har købt den - vi vil jo nødig have den samme på, og så slipper vi jo ikke for at forvirre os selv med udsmykningen på kjolen… puha!

Alle de desperate forsøg på at finde dén ene kjole man har i tankerne.

 

Det stopper ikke her

Det stopper desværre heller ikke efter, at vi har brugt timer på at finde dén helt rigtige kjole. Nu har vi forelsket os i den - vi havde den jo på til den helt særlige begivenhed. Vi har minder med den. Folk har set os, og komplementeret os for kjolen - så tanken er ofte, at vi ikke kan have den på igen. Vi ønsker dog heller ikke smide den ud - eller sælge den. Se, nu opstår forvirringen igen. Løsningen er ofte at vi hænger den i skabet. Der kan den i det mindste hygge sig med de andre kjoler, og så har vi altså også mulighed for at åbne skabet og kigge på den engang i mellem - sikke en tilfredshed. Det er dén relation jeg har til alle mine… vent.. 1, 2, 3, 4… 5 gallakjoler, som på nuværende tidspunkt har fået en fast plads i min garderobe. Jeg elsker dem hver især, og kunne ikke drømme om at sælge dem videre, og slet ikke når jeg har brugt så meget tid og energi på at finde dem, og da slet ikke når jeg tænker på de minder, som hver kjole frembringer. På den anden side er jeg jo også klar over, at de ikke kan blive ved med at hænge i skabet. Det får jeg jo heller ikke gavn af, men hvad gør man, når man ikke vil af med dem, men stadig gerne beholde dem? Svaret ligger gemt i det helt nye koncept; Way To Renew.

 

Længe ventet koncept - Way To Renew 

Endelig! - har jeg lyst til at udbryde.

Et helt nyt online koncept, som gør det muligt for mig, at beholde mine kjoler, som jeg har en bestemt relation til, som jeg kan få forandret, tilrettet og udsmykket fuldstændig, som jeg ønsker. Jeg skal ikke tænke på pasformen - for jeg ved jo, den passer perfekt. Derudover kan jeg tage den på igen, uden at tænke på, om der er nogen der har den samme - ikke muligt, fordi min er helt unik. Derudover kan jeg nu bruge mine kjoler flere gange, også selvom min familie har set mig i den før - for det ved de jo ikke ;)
Jeg kommer ikke til at bruge energi på den “nye” kjole, for det klarer de designere og skræddere som Way To Renew har ansat. Jeg kan vælge at få den forandret til en nederdel, top, cocktailkjole eller få udsmykket den anderledes.

Jeg skal ikke engang ud af min egen hoveddør, for virksomhedens chauffører afhenter og afleverer tøjet direkte til min bopæl på det tidspunkt, jeg selv ønsker det.

Det er på tide, at få vores kjoler ud af skabet, så de kan genbruges og ikke optage den ellers trængte plads i skabet :)Måleguide

Du kan helt selv tage dine mål til din Renew. Hvis ikke du føler dig helt sikker på at tage mål selv, kan du altid bestille et besøg af vores skrædder eller selv besøge vores Studio. Du bestiller besøget her.

Video måleguide

Oplægning af bukser:

 

Indsyning af bukser:

 

Oplægning af kjole/nederdel:

 

Indsyning af kjole/nederdel:


Måleguide

Vores måleguide herunder kan hjælpe dig til at tage de præcise mål.

Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Kvinde

A

Brystvidde - Mål rundt om ryggen, hvor brystet er størst. Gerne med Bh.

B

Talje - Mål der hvor du er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor du er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Højde - Mål fra hovede til gulvet. Lettest mod en væg.  Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, ved oplægning af ærmer, så de ikke bliver for korte ved brug.

F

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Mand

A

Hals - Mål på det bredeste sted.

B

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

C

Talje - Mål der hvor du er smallest.

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Ryg - Mål fra nakken til der, hvor din ryg stopper.

F

Ærme - Mål udvendigt fra skuldre til håndled. Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, så ærmerne ikke bliver for korte ved brug.Størrelsesguide 

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Barn

A

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

B

Talje - Mål der hvor taljen er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor hofterne er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.
Spædbarn = gerne uden ble.

E

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.

F

Højde - Mål fra hovedet til gulvet.

Størrelsesguide -
Accesories
Handsker

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

A

Hånd - Mål håndfladensomkreds