Forny i stedet for at smide ud!

Forny i stedet for at smide ud!

Juni 28, 2016

Hvorfor er det en god idé at genbruge?

Vi er heldigvis begyndt at blive mere og mere bevidste omkring vigtigheden af genbrug. Dermed kommer vi længere og længere væk fra vores “brug og smid væk” kultur.  Flere steder på nettet finder man gode opskrifter til, hvordan man kan give ny værdi og liv til sit gamle tøj. Hele verden fokuserer på genbrug, mere end nogensinde før. Der bliver blogget om emnet, vores nærmeste taler om det, vi hører og ser det i diverse medier, men hvorfor er det egentlig en god idé at genbruge?

 

Det er en god idé, fordi … 

Det er meget simpelt: Genbrug skåner miljøet og klimaet, og sørger for at der forekommer mindre C02 udslip - luftforurening. Der spares en del ressourcer ved at genbruge. At de eksisterende generationer genbruger kan have en væsentlig stor betydning for fremtidens generationer.

Et rigtig godt eksempel er, at vi alene i Danmark årligt smider 90.000 ton i skraldespanden, som dermed sviner miljøet til.

 

Mange forskellige måder at genbruge på

Der findes mange måder at genbruge på, man kan genbruge ved at dele sit tøj med andre, både med folk man kender og evt. med nogen man ikke kender. Ligeledes kan man sælge sit tøj til andre, hvilket er blevet meget populært. Der findes net portaler, hvor dét er muligt, samtidig findes der utallige sider på de sociale medier, hvor man har mulighed for at sælge til andre.
Men der er også en anden mulighed. Man kan nemlig vælge at upcycle sit tøj. Det kan være svært, hvis man ikke er den som kan sy huller, eller den som har så stor en kreativ sans at de kan forandre tøjdele og ændre dem til noget helt andet. Det kræver tid, energi og en masse arbejde. Derfor har vi netop startet konceptet Way To Renew, som lader dig genbruge dit eget tøj flere gange. Vi har netop et team af professionelle skræddere og designere, som kan alt fra at sy et par huller i dine bukser, til at ændre sommerkjolen til nogle nye bukser til din datter. Og her bibeholder du relationen til dit tøj, i stedet for at give det videre.

 

Behold relationen og genbrug via Way To Renew

Værdi et stykke tøj har, kan være så afgørende for om vi ønsker at smide det ud eller ej. Hvis ikke vi smider det ud, ligger det dog bare og samler støv og optager plads i vores garderobe. Med Way To Renew kan du både få fornyet dit tøj og bevare din relation til beklædningsdelen. Vi skaber tid i din hverdag, skåner miljøet, sparer på din pengepung og lader dig få dit eget helt unikke design.

Hvad venter du på? - Bestil din Renew lige her ;)Måleguide

Du kan helt selv tage dine mål til din Renew. Hvis ikke du føler dig helt sikker på at tage mål selv, kan du altid bestille et besøg af vores skrædder eller selv besøge vores Studio. Du bestiller besøget her.

Video måleguide

Oplægning af bukser:

 

Indsyning af bukser:

 

Oplægning af kjole/nederdel:

 

Indsyning af kjole/nederdel:


Måleguide

Vores måleguide herunder kan hjælpe dig til at tage de præcise mål.

Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Kvinde

A

Brystvidde - Mål rundt om ryggen, hvor brystet er størst. Gerne med Bh.

B

Talje - Mål der hvor du er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor du er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Højde - Mål fra hovede til gulvet. Lettest mod en væg.  Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, ved oplægning af ærmer, så de ikke bliver for korte ved brug.

F

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Mand

A

Hals - Mål på det bredeste sted.

B

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

C

Talje - Mål der hvor du er smallest.

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Ryg - Mål fra nakken til der, hvor din ryg stopper.

F

Ærme - Mål udvendigt fra skuldre til håndled. Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, så ærmerne ikke bliver for korte ved brug.Størrelsesguide 

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Barn

A

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

B

Talje - Mål der hvor taljen er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor hofterne er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.
Spædbarn = gerne uden ble.

E

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.

F

Højde - Mål fra hovedet til gulvet.

Størrelsesguide -
Accesories
Handsker

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

A

Hånd - Mål håndfladensomkreds