Tøjkrise: Jeg har intet at tage på!

Tøjkrise: Jeg har intet at tage på!

marts 05, 2017

Vi er sikre på, at det er et velkendt scenarie for mange, dét med at klædeskabet bugner af tøj, og man alligevel føler, at man intet har at tage på. 
Overvejende står man foran klædeskabet i nogle minutter, tager noget af tøjet frem - ofte det der er forrest på hylden -, tager et kig på det, og lægger det tilbage igen. Enten fordi det er for kedeligt og ikke passer til anledningen, eller måske er det for stort eller for småt.

Samme tur går man igennem flere gange, uden at nå nogle vegne indtil uret tikker, og man skal ud ad døren. Igen - har man fået det samme tøj på, som man i første omgang undgik.

 

Få styr på din garderobe

Alt for tit ender man ud i ovenstående scenarie, og det bliver ikke bedre, hvis ikke man får gjort noget ved det. Mange af os gemmer tøjet til vi en dag taber os, har mere tid, eller også har vi altid en idé om, at vi nok skal bruge det en dag. Der sker ikke andet end, at tøjet faktisk bare bliver liggende - helt bagerst - i skabet, og vi glemmer, at vi overhovedet ejer det, indtil vi rammer endnu en tøjkrise, og når at finde det frem. Det skønnes faktisk, at der ligger mellem 30.000 - 50.000 ton rundt om i danskernes klædeskabe, som ikke bliver brugt. Det er utroligt meget!

Sidder du også, og kan nikke genkendende til tøjkriser, er det på tide, at du får styr på hele din garderobe.
Afsæt tid til at sortere i dit skab, det tager primært rigtig lang tid. Start med at tage det bagerste fra hylden, da vi ofte har dét, vi altid bruger forrest. 
Del tøjet op i kategorier, så du har et overblik over, hvor mange bukser du har, hvor mange bluser m.fl. Derefter kan du nemt sortere i dét tøj, du ikke kan passe, og dét du synes er for kedeligt, men alligevel ikke kan, eller vil smide ud.

 

Få tøjet forandret eller repareret

Dit tøj behøver ikke, at være kedeligt for altid. Det kan være man ikke har tænkt tanken selv, da man måske ikke er kreativ nok, men der kan gøres rigtig meget ved dine kedelige beklædningsdele, så du kan bruge det igen. Det er som, vi plejer at sige: kun fantasien der sætter grænser.

Udover fornyelse kan du også få dét tøj, som er for stort, syet mindre, samt det tøj der er for langt, syet kortere. I dag kan man næsten reparerer alt, dét eneste du behøver, er at afsætte tid til at få ryddet op i dit skab. 

Lad kreativiteten og innovationen tage over, og få forandret dine kedelige beklædningsdele og repareret dit aflagte tøj via www.waytorenew.com

Vil du ikke også være med til at støtte op omkring genbrug, skåne miljøet, flytte det bagerste fra hylden, forrest, og gå i noget unikt?

Way to Renew - din online & bæredygtige skrædder direkte til døren!Video måleguide

Du kan helt selv tage dine mål til din Renew. Hvis ikke du føler dig helt sikker på at tage mål selv, kan du altid bestille et besøg af vores skrædder eller selv besøge vores Studio. Du bestiller besøget her.

Video måleguide

Oplægning af bukser:

 

Indsyning af bukser:

 

Oplægning af kjole/nederdel:

 

Indsyning af kjole/nederdel:


Måleguide

Vores måleguide herunder kan hjælpe dig til at tage de præcise mål.

Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Kvinde

A

Brystvidde - Mål rundt om ryggen, hvor brystet er størst. Gerne med Bh.

B

Talje - Mål der hvor du er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor du er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Højde - Mål fra hovede til gulvet. Lettest mod en væg.  Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, ved oplægning af ærmer, så de ikke bliver for korte ved brug.

F

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Mand

A

Hals - Mål på det bredeste sted.

B

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

C

Talje - Mål der hvor du er smallest.

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Ryg - Mål fra nakken til der, hvor din ryg stopper.

F

Ærme - Mål udvendigt fra skuldre til håndled. Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, så ærmerne ikke bliver for korte ved brug.Størrelsesguide 

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Barn

A

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

B

Talje - Mål der hvor taljen er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor hofterne er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.
Spædbarn = gerne uden ble.

E

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.

F

Højde - Mål fra hovedet til gulvet.

Størrelsesguide -
Accesories
Handsker

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

A

Hånd - Mål håndfladensomkreds