Persondatapolitik

Nordic Tailors
Glentevej 47
2400 København
Email: info@nordictailors.com
 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering
Formål med cookies på vores website:
 Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
 Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
 Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Cookies vi anvender:
På dette website anvender vi tredjeparts cookies; Google Analytics fra Google, som giver os mulighed for, at indsamle information om, hvordan du bruger vores website. For at få indblik i dette bruger Google Analytics en række cookies. Den vigtigste cookie, der anvendes af Google Analytics, er cookien “__ga”.

Der findes grundlæggende to typer cookies, "midlertidige" og "permanente".
De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på hjemmesiden og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på dit udstyr. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men vil blive fornyet hver gang du besøger websitet.
Disse informationer bruges til at effektivisere kommunikationen mellem dig og vores website.

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics kan det gøres via Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

 

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
Kontakt vedr. personoplysninger:
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Nordic Tailors, skal du rette henvendelse på info@nordictailors.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Beskyttelse af personoplysninger:
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.


Data om vores brugere

Den nye persondatalov skal sørge for at dække dig på bedste vis ift. dine oplysninger.

Hvis du ønsker adgang til dine oplysninger, som Nordic Tailors har registreret om dig, skal du henvende dig på info@nordictailors.com. Det er via samme mail adresse, at du skal rette henvendelse, hvis de oplysninger vi har registreret om dig er forkerte eller hvis du har andre indsigelser.

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke data vi har registreret om dig jf. Persondataloven.

Vi indsamler bl.a. informationer fra vores brugere via følgende kilder:

  • Cookies, som indsamles når du besøger vores website. Her får vi et indblik i din IP-adresse, land, besøgte sider mv. Ved brug af cookies kan vi forbedre vores kunders oplevelse når de interagerer med vores site, ved at personliggøre oplevelsen endnu mere. 
  • Dit køb, hvor vi indsamler de nødvendige data som sikrer at vi kan afhente og levere vores service til dig. Dette dækker bl.a. din adresse, e-mail, betalingsinformationer, beløb, kropsmål (de mål du selv noterer eller de mål vi tager ved en evt. opmåling). Når du har foretaget et køb sender vi dig samtidig en ordrebekræftelse, en leveringsbekræftelse og til tider et link til anmeldelse af virksomheden. Alt dette accepterer du, når du foretager en bestilling på vores website.
  • Din interaktion med virksomheden. Her indsamler vi data omkring åbning af udsendte mails mv.
  • En kreditvurdering fra en tredjepartsvirksomhed, for at formindske bedrageri.
  • Interaktion med tredjepartsvirksomheder, såsom sociale medier.


Formålet med at indsamle ovenstående data er bl.a. også følgende:

  • Vi forpligter os via dit køb, at kunne betjene dig på den bedst mulige måde. Ved et køb er det nødvendigt at indsamle adresse, navn, betalingsinformationer (for at kunne kontrollere om betalingsoplysningerne er gyldige), e-mail, mål mv. Alt dette for at kunne udføre din bestilling på bedste vis. Dine oplyste/målte kropsmål anvendes udelukkende internt i virksomheden, og udelukkende til brug af konstruktion af de opgaver du bestiller hos os (kropsmål videregives aldrig til eksterne parter).
  • Vores kundeservice har brug for ovenstående informationer for at kunne besvare på eventuelle spørgsmål fra vores kunder vedr. din bestilling, dine tidligere bestillinger, at kunne rette i bestillingen mv. Dette kan foregå via forskellige kanaler, typisk telefon og e-mail. Samtidig anvender vi data til at kunne informere vores kunder om nye services, ændringer mv.
  • Data bruges samtidig til at markedsføre virksomheden og dens produkter/services, give inspiration, komme med personlige anbefalinger mv. Alt dette foregår via telefon, internettet, SMS, direct marketing, tredjepartsmarkedsføring.
  • Der kan samtidig indhentes oplysninger omkring brugerens computer, herunder eventuelt IP-adresse, operativsystem, browser mv., for at kunne administrere websitet på bedste vis og for at klarlægge brugerens handlinger mv. Dette har ikke til formål at identificere enkeltpersoner.
     

Deling af data:

  • Servicepartnere/tredjeparts virksomheder, som sikrer driften af virksomheden.
  • Parter som sikrer bedre målretning i markedsføringsøjemed.
  • Ekstern revision/bogføring, som behandler data for at kunne gennemføre brugerens køb og udskrive faktura.
  • Offentlige myndigheder hvis virksomheden er nødsaget, i forbindelse med et juridisk påkrav eller lignende.

Opbevaring af data:
Den data vi indsamler fra brugere, kan blive overført til en destination uden for EU. De indsamlede informationer kan samtidig blive behandlet af medarbejdere der arbejder udenfor EU, som arbejder for en af vores samarbejdspartnere.
Ved at foretage et køb på vores website, accepterer brugeren denne overførsel, behandling mv.

Vi vil altid gøre vores bedste for at sikre os at de indsamlede data bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med fortrolighedspolitikken og den øvrige lovgivning.
Dette gør vi bl.a. ved at alle data gemmes på en sikker server, og alle betalingstransaktioner er krypteret.

Vi opbevarer dine data sålænge det er relevant ift. det formål som informationerne blev indsamlet til, eller sålænge vi er forpligtet ift. loven.

Brugen af cookies:
Ved brug af cookies, kan vi logge dig ind automatisk på vores websites. Det kan f.eks. være hvis du har eksklusiv adgang til en bestemt side, hvis du har fået en rabatkode eller lignende.
Samtidig bruger vi tredjeparts cookies og komponenter, fra f.eks. Facebook og Google, for at kunne lave statistikker, tilbyde deling af produkter/indhold mv. Endvidere arbejder vi sammen med andre eksterne parter, for at forbedre vores annoncering, og dermed sikre at det indhold der vises for dig er relevant. Den behandling af data, som indehaveren af tredjeparts komponenten foretager, er ikke noget vi kan have kontrol over, og det er udelukkende et forhold mellem brugeren og indhaveren af tredjeparts komponenten.


Samtykke
Når du tilmelder dig nordictailors.com’s nyhedsmail accepterer du hermed; at virksomheden må fremsende nyhedsmails og andre kommercielle henvendelser via e-mail.
Henvendelserne vil kun komme fra nordictailors.com, men kan vedrøre produkter, tjenester, serviceydelser fra andre samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet, ved at klikke “frameld” i nyhedsbrevet.

Ved dit samtykke accepterer du samtidig at vi modtager og opbevarer dit navn, din e-mail adresse og lignende.

Rekruttering
Kandidater: Dine oplysninger vedr. rekruttering (Ansøgning, CV, Mail m.m.) opbevares sålænge det er relevant ift. formålet med det fremsendte. Oplysningerne bliver gemt, så vi til enhver tid kan kontakte dig igen, hvis en ny jobmulighed opstår.

Alle dokumenter er opbevaret i låste skabe og data ligger beskyttet.

Ønsker du, at vi ikke opbevarer dine oplysninger længere, bedes du kontakte os via info@nordictailors.com 

Ansatte: Dine personlige oplysninger (CV, Ansøgning, Kontaktoplysninger mm.) sålænge du er ansat i virksomheden, og sålænge det har relevans.

Alle dokumenter er opbevaret i låste skabe og data ligger beskyttet.

Ønsker du, at vi ikke opbevarer dine oplysninger længere, bedes du kontakte os via info@nordictailors.com


Erhverv
Som erhvervskunde kan vi opbevare oplysninger vedr. dine kunder (navn, adresse, mål mv.). Disse informationer bliver gemt for at kunne give dig og dine kunder den bedste service.

Målene gemmes under samarbejdet, og opbevares sålænge det er relevant efter evt. endt samarbejde. Disse data er kun tilgængelig internt i virksomheden og deles kun med den enkelte samarbejdspartner, hvor informationerne er indsamlet.


Måleguide

Du kan helt selv tage dine mål til din Renew.
Vores måleguide herunder kan hjælpe dig til at tage de præcise mål.

Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Kvinde

A

Brystvidde - Mål rundt om ryggen, hvor brystet er størst. Gerne med Bh.

B

Talje - Mål der hvor du er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor du er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Højde - Mål fra hovede til gulvet. Lettest mod en væg.

F

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.







Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Mand

A

Hals - Mål på det bredeste sted.

B

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

C

Talje - Mål der hvor du er smallest.

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Ryg - Mål fra nakken til der, hvor din ryg stopper.

F

Ærme - Mål udvendigt fra skuldre til håndled.



Størrelsesguide 

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Barn

A

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

B

Talje - Mål der hvor taljen er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor hofterne er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.
Spædbarn = gerne uden ble.

E

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.

F

Højde - Mål fra hovedet til gulvet.





Størrelsesguide -
Accesories
Handsker

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

A

Hånd - Mål håndfladensomkreds