Handelsbetingelser

Nordic Tailors
CVR: 35661417
HOVEDKONTOR

Skårupvej 69
2650 Hvidovre

 

Der kan forekomme længere leveringstid pga. den nuværende situation med COVID-19.

Bestilling

Når du som kunde bestiller en Renew af en bestemt beklædningsdel, vil vores chauffør komme forbi dig for at afhente beklædningsdelen (hvis du bor i København). Ved bestilling udenfor København, fragtes din Renew med GLS.
Ved bestillingen har du allerede bestemt, hvilken dag og tidspunkt vores chauffør kan komme forbi.
Herefter vil vores professionelle designere og skræddere tage tøjet i hænderne og komme i gang med de Renew-opgaver, som du har ønsket.
Selve fornyelsen tager ca. 48 timer pr. Renew, alt efter hvad der skal foretages af ændringer. Ved specialopgaver, kampagner samt ordre udenfor København kan der forekomme længere leveringstid. Derudover kan der forekomme længere leveringstider ved Renew's hvortil der kræves nye materialer som fx. specielle lynlåse, knapper mv.
Når din tøjdel er færdig, vil vores chauffør igen komme forbi dig på et aftalt tidspunkt, for at aflevere det færdige resultat.

Dvs. at du ikke på noget tidspunkt, selv skal ud af døren for at få fornyet din garderobe. Læn dig tilbage og lad Nordic Tailors tage sig af det, samtidig med at vi skåner miljøet og din pengepung.

Inden afhentningen af din Renew beder vi dig sørge for at den pågældende beklædningsdel er nyvasket/nyrenset. Alternativt kan vi tilbyde dig rens af din Renew hvis du ønsker dette, hvilket samtidig vil resultere i et ekstra gebyr samt en længere leveringstid. Dette aftales naturligvis med dig på forhånd.

 

Kampagner & værdikoder
Ønsker du at benytte dig af en bestemt kampagne, eller en værdikode fra tredjepart, skal du oplyse dette på info@nordictailors.com, inden din bestilling. Derudover tager vi samtidig forbehold for længere leveringstider i travle perioder, bl.a. under kampagner.
Det er dit eget ansvar at bruge værdibevis / kampagne inden udløb. Værdibeviser fra tredjepart kan ikke fortrydes via Nordic Tailors, og kan samtidig ikke omsættes til kontanter mv.
Rabatkoder, værdibeviser mv. indtastes ved check out i rubrikken til højre over beløbet.
Har du under en kampagne eller lign. modtaget en gratis service/opgave, er denne begrænset til første gang. Hvis du fortryder, ikke er tilfreds eller ønsker at ændre din ordre, kan vi håndtere din ordre endnu engang - dog mod et gebyr. Her kontakter du Nordic Tailors på info@nordictailors.com, inden 14 dage efter du har modtaget din vare retur. Det er vigtigt, at du i beskeden gør tydeligt opmærksom på, hvad du ønsker.
Ved en ekstra forsendelse skal du som kunde selv sørge for at beklædningsdelen, kommer ind til os igen via GLS eller direkte levering til virksomhedens adresse. Leveringen skal ske på adressen du finder længere nede på siden under "Retur".
Det er vigtigt, at du vedlægger en kopi af din faktura, som du modtog fra os.
Det er som udgangspunkt dig som kunde, der skal afholde de nødvendige udgifter ved returnering af varen, hvis du ikke er tilfreds med din Renew, medmindre andet er aftalt med Nordic Tailors. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Ved en gratis service/opgave accepterer du samtidig at vi må sende dig nyhedsmails.

Har du modtaget et tilbud eller lign. fra Nordic Tailors med henblik på en bestemt opgave, projekt mv., er dette tilbud gældende i 14 dage fra afsendelsesdatoen, medmindre andet er anvist.
Er tilbuddet baseret på en officiel kampagne, som er tilgængelig på www.nordictailors.com, er tilbuddet gældende sålænge dette er tilgængeligt på websitet, medmindre andet er anvist.

Særlige betingelser ved Boozt.com kampagner:
Har du under en kampagne i samarbejde med Boozt.com modtaget en gratis service/opgave, er denne begrænset til første gang. Hvis du fortryder, ikke er tilfreds eller ønsker at ændre din ordre, kan vi håndtere din ordre endnu engang - dog mod et gebyr.
Ønsker du at benytte dig af 30% rabat ved ekstra tøj dele i forbindelse med vores Boozt.com kampagne, kan du kun gøre brug af denne rabat hvis hele ordren/alle tøj delene sendes/afhentes via én og samme forsendelse. Desuden kan rabatten ikke benyttes senere eller i andre sammenhænge, ej heller sammen med andre tilbud eller kampagner. Det er udelukkende til brug af Boozt.com kampagnen og denne skal være i sammenhæng med samme forsendelse.
Ved gratis ordrer kan der bliver pålagt et gebyr, hvis du skulle ønske specielle tilvalg. Dette aftales naturligvis med dig på forhånd.
Har du modtaget mere end 1 kode fra Boozt.com, kan du stadig kun gøre brug af den ene af koderne. Nordic Tailors har ret til at annullere en ordre, hvis samme kunde allerede har benyttet sig af tilbuddet med en anden kode tidligere. En gratis Renew er kun gældende én gang pr. kunde.


Hjemmeopmåling under COVID-19
Vi tager vores kunders og eget ve og vel meget seriøst. Derfor vil der under COVID-19 være skærpede krav og restriktioner ved hjemmeopmåling.
En opmåling i hjemmet må ikke tage mere end 20 minutter. Derudover beder vi vores kunder om at have alle tøjdele mv. klar til opmålingen, så vi kan gå i gang med det samme.
Vores opmålere sørger altid for at spritte hænder og målebånd af, inden de træder ind ad døren.
Det er samtidig meget vigtigt at det tøj du ønsker opmålt er nyvasket.


Afhentning & levering

Bor du i København:
Når du bestiller en Renew hos Nordic Tailors, skal du ved bestilling vælge, hvornår du ønsker at få afhentet din tøjdel. Herefter sender vi en af vores chauffører ud til dig, for at bringe den videre til vores dygtige skræddere i vores systue. Når din Renew (beklædningsdel) er færdig, vil den blive leveret tilbage via vores chauffør til samme adresse (medmindre andet er aftalt med Nordic Tailors). Leveringen vil foregå på det aftalte tidspunkt, som du har meldt tilbage til Nordic Tailors. Vær opmærksom på at hvis du ikke er hjemme, hænger vi den ved din hoveddør.
Du betaler 39 kr. for vores Driver service. Bemærk at der ved specifikke tidspunkter på dagen, hvor du vil have besøg af vores Driver eller ved GLS levering i vores Driver zone, vil forekomme ekstra gebyr.
På nuværende tidspunkt yder vi kun vores Driver service i København (København, Brønshøj, Vanløse, Rødovre, Frederiksberg, Valby, Hvidovre, Kastrup, Dragør, Kongens Lyngby, Hellerup, Herlev, Søborg, Glostrup, Skovlunde, Brøndby, Husum). Jylland, Fyn, øerne og resten af Sjælland skal sende via GLS.
Hvis du ikke er hjemme og vi ikke kan komme i kontakt med dig på det aftalte leveringstidspunkt/afhentningstidspunkt, hvilket gør det umuligt at levere/afhente, skal der aftales et nyt tidspunkt som passer ind i Nordic Tailors' kørselsrute. Dertil pålægges samtidig et gebyr på 49DKK for forgæves forsøg på afhentning/levering.
I visse tilfælde kan det være nødvendigt at benytte en anden afhentnings- eller leveringsform såsom GLS. Hvis dette bliver nødvendigt, aftales det særskilt med kunden og Nordic Tailors.
Vores chauffører afhenter & leverer så vidt muligt enten ved hjælp af cykel eller elbil. I visse tilfælde, herunder omstændigheder med ordrestørrelse, ordremængde, geografisk lokation samt vejret, vil vores chauffører levere i almindelig bil, scooter eller lignende. Vi bestræber os altid på at benytte grønne afhentnings- og leveringsmuligheder når det er muligt.

Bor du udenfor København:
Bor du udenfor København gælder nogle lidt andre regler - fx at din Renew skal sendes med posten. Vores system registrerer automatisk hvor du befinder dig i landet, via dit postnummer, og giver dig dine fragtmuligheder.
Hvis du skal sende dit tøj med GLS står du selv for at pakke tøjet ind forsvarligt så intet falder ud (brug rigeligt med tape).
Under din bestilling vælger du "Fragt med GLS".
Ved visse kampagner, tilbud og lignende står Nordic Tailors for de udgifter som er forbundet med fragten hos GLS.
Vi leverer ikke til udlandet.

Når du modtager din ordrebekræftelse, vil du finde et link til din fragtlabel.
Bemærk venligst, at du skal afsende din ordre senest 14 dage efter din bestilling på nordictailors.com. Virksomheden er i sin fulde ret til at annullere din ordre, hvis pakken endnu ikke er afsendt senest efter 14 dage fra bestillingsdato.

 

Fortrydelsesret

Nordic Tailors yder en bestemt form for service, som skræddersyer beklædningsdele til dig efter dine ønsker og krav. Det vil samtidig sige, at du ikke har den samme fortrydelsesret som normalt. Det er vigtigt at du er opmærksom på, at eftersom du selv skal foretage dine mål, kan det forekomme at tøjet ikke helt sidder, som du har forventet. Hvis dette sker, har du naturligvis mulighed for at tage fat i Nordic Tailors igen, for at rette op på dette. Husk at du kan benytte dig af vores størrelsesguide til netop dette formål.
Vi ønsker naturligvis, at du bliver helt tilfreds, så bare rolig, vi skal nok finde en løsning, hvis du ikke er tilfreds :)
Dette kan dog blive mod et mindre gebyr.

 

Retur

Vi gør opmærksom på, at vi tilbyder en skræddersyet service og produkt, hvilket gør at du ikke har din fortrydelsesret som i andre tilfælde. Dog ønsker vi altid hos Nordic Tailors, at du er 100% tilfreds.
Hvis du ikke er tilfreds med din Renew, som du har modtaget efter at vores designere og skræddere har taget sig af den, skal du kontakte Nordic Tailors på info@nordictailors.com, inden 14 dage efter du har modtaget din vare. Det er vigtigt, at du i beskeden gør tydeligt opmærksom på, hvad du ønsker, samt vedhæfte billeder af pågælgende Renew. Herefter vil vi sørge for at din Renew igen kommer i hænderne på vores skræddere. Dette kan dog være mod et yderligere gebyr, som aftales med Nordic Tailors, alt efter hvad ændringen drejer sig om. Det er vigtigt, at du som kunde er opmærksom på, at du selv står for fragt omkostninger, hvis Nordic Tailors vurderer Renew'en til at være uden fejl og mangler.
Det kan hænde, at du selv skal sørge for at beklædningsdelen, kommer ind til os igen. Hvis vi beder dig om dette skal du sende varen til os på denne adresse:


Nordic Tailors
Skårupvej 69
2650 Hvidovre

 

Det er vigtigt, at du vedlægger en kopi af din faktura, som du modtog fra os.

Det kan risikeres at det er dig som kunde, der skal afholde de nødvendige udgifter ved returnering af varen, hvis du ikke er tilfreds med din Renew. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Hvis der ved en returnering ikke er foretaget noget ved kundens Renew, fx hvor kunden har fortrudt efter afhentning/forsendelse, vil der ske en tilbagebetaling af det betalte beløb fratrukket et fragtgebyr på 49DKK.
En tilbagebetaling kan tage op til 5 hverdage, før du kan se den på din konto. Tilbagebetalingen sker på samme måde som ved bestillingen.

 

Køb og reklamation

En vare/service sammen med en pris på nordictailors.com er først bindende mellem dig og Nordic Tailors, når der er afsendt en ordrebekræftelse til dig. Dog er Nordic Tailors bundet af tilbuddet, om at du kan købe varen til den fremlagte pris, når du har afgivet din ordre. Dog tages der forbehold for tekniske problemer og fejl. Nordic Tailors har retten til at annullere en ordre, hvis denne er udenfor retningslinjerne ift. kampagner, rabatkoder mv.

Du kan betale med følgende betalingskort på nordictailors.com: 
Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron

Straks efter dit køb vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Pengene bliver naturligvis først trukket fra din konto, når vores DRIVER er på vej ud for at afhente din Renew, eller når denne er afhentet - dette afhænger af den pågældende opgave.

I henhold til købeloven har du 2 års reklamationsret på serviceydelsen. Reklamationsretten hos Nordic Tailors gælder dog udelukkende den fornyelse/forandring der er foretaget ved din beklædningsdel, og dermed ikke hele beklædningsdelen. Du kan altså klage over fejl eller mangler, som er opstået indenfor de første 2 år efter købet, dog indenfor rimelig tid. Dog må fejlene ikke være opstået i forbindelse med uhensigtsmæssig brug. Du skal give Nordic Tailors besked hurtigst muligt efter fejlen er konstateret, på info@nordictailors.com. Husk at vedlægge kvitteringen, hvis du skal sende en mangelfuld vare tilbage, og evt. en kort beskrivelse af hvad der er galt med produktet.

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@nordictailors.com

 

Der tages forbehold for trykfejl og Nordic Tailors forbeholder sig retten til at ændre i handelsbetingelserne.

Video måleguide

Du kan helt selv tage dine mål til din Renew. Hvis ikke du føler dig helt sikker på at tage mål selv, kan du altid bestille et besøg af vores skrædder eller selv besøge vores Studio. Du bestiller besøget her.

Video måleguide

Oplægning af bukser:

 

Indsyning af bukser:

 

Oplægning af kjole/nederdel:

 

Indsyning af kjole/nederdel:


Måleguide

Vores måleguide herunder kan hjælpe dig til at tage de præcise mål.

Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Kvinde

A

Brystvidde - Mål rundt om ryggen, hvor brystet er størst. Gerne med Bh.

B

Talje - Mål der hvor du er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor du er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Højde - Mål fra hovede til gulvet. Lettest mod en væg.  Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, ved oplægning af ærmer, så de ikke bliver for korte ved brug.

F

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Mand

A

Hals - Mål på det bredeste sted.

B

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

C

Talje - Mål der hvor du er smallest.

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Ryg - Mål fra nakken til der, hvor din ryg stopper.

F

Ærme - Mål udvendigt fra skuldre til håndled. Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, så ærmerne ikke bliver for korte ved brug.Størrelsesguide 

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Barn

A

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

B

Talje - Mål der hvor taljen er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor hofterne er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.
Spædbarn = gerne uden ble.

E

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.

F

Højde - Mål fra hovedet til gulvet.

Størrelsesguide -
Accesories
Handsker

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

A

Hånd - Mål håndfladensomkreds