Skrædder, skrædderi, alt i skrædderarbejde

Vores skrædderi i København beskæftiger vores dygtige skræddere, som hver dag arbejder i vores systue i København. Vi udfører alt indenfor skrædderarbejde, lige fra oplægning af bukser til festkjoler.

Systue i København

Vores systue i Kbh, er her hvor vores dygtige skræddere (syerske) er beskæftiget. Vi foretager bl.a. følgende:

oplægning af bukser, oplægning af kjole, oplægning af festkjole, oplægning af brudekjoler, oplægning af gallakjoler, oplægning af læderbukser, cowboybukse oplægning, jeans oplægning, jeans mangler knap, jeans knap, påsyning af trykknap, reparation af hul i bukser, hul i trøje, hul i jakke, hul i handsker, reparation af tøj, oplægning af habit, oplægning af jakkesæt, oplægning, syning, ny lynlås og meget mere.

Skrædderarbejde

Vores skrædderarbejde udføres efter dine ønsker og altid med vores høje standard. Vi yder samtidig 100% tilfredshedsgaranti, som sikrer dig som kunde, at blive fuldt ud tilfreds med vores skrædderarbejde. Alt skrædderarbejde udføres nemt, hurtigt og billigt.

Vi udfører alt indenfor skrædderi - se nogle eksempler herunder.

skrædder københavn, oplægning af habit, herre skrædder, dame skrædder, syerske københavn, systue københavn, skrædderarbejde, oplægning, systue København, skræder

Oplægning af habitjakke

Vi klarer nemt opgaver såsom: herre skrædder, dame skrædder, habitter, skrædder jakkesæt, skrædder habit, oplægning af habit, oplægning af jakkesæt, suit. Vi laver knaphul, knaphuller fuldstændig som du ønsker det.

skrædder København, oplægning af bukser, oplægning af kjole, oplægning af bukser pris, skrædderarbejde, oplægning, systue København, skræder

Oplægning af bukser/jeans

Opgaver som: oplægning af bukser, oplægning af jeans, reparation af bukser, reparation af jeans, ny lynlås, reparation af lynlås, bukser syes ud, elastik i bukser, reparation af hul i bukser, påsyning af knap og meget mere.

Omforandring, mål, måltagning, herre skrædder, dame skrædder, skrædderarbejde, skræddersyet kjole, skræddersyet jakkesæt, hjælp til at lave ventetøj, graviditetstøj, oplægning af bukser, skrædder København, oplægning, systue København, skræder

Skræddersyet tøj

Vi foretager også skræddersyet tøj efter dine ønsker: få foretaget mål, måltagning hjemme hos dig, herre skrædder, dame skrædder, skræddersyet kjole, skræddersyet jakkesæt, hjælp til at lave ventetøj, sy tøj, graviditetstøj.

Billig skrædder, hurtig skrædder, kvalitets skrædder

  


Det er nogle af de ord, som vores kunder beskriver om os. Og det er vi rigtig glade for.
Vores koncept bygger på at skrædderarbejde skal være nemt og tilgængeligt, for alle. Derfor har vi sørget for at vi lever op til følgende; billig skrædder, hurtig skrædder, kvalitets skrædder.
Vi afhenter og leverer til din dør, så du ikke behøver at tænke på at afhente indenfor åbningstiderne, imellem alle dine indkøb osv. På denne måde sikrer vi samtidig at du kan få dit tøj igen så hurtigt som muligt.

Forandringer, omforandringer, reparation, oplægning og skræddersyet tøj foretager vi også i vores billige systue.


Erhvervsskrædder

Nordic Tailors erhverv tilbyder erhvervskrædder som du aldrig har set det før.
Erhvervssystue, erhvervsskrædder, produktionsskrædder - kært barn har mange navne. Vi hjælper din virksomhed/butik med at tilbyde en skrædderservice udover det sædvanlige.
Vi er en lyn hurtig skrædder, med billige priser og en hurtig leveringstid. Vi udfører alt inden for erhvervs skrædderarbejde, og tilpasser det til den enkelte alt efter dine behov.
Læs mere her og bestil en servicebeskrivelse samt prisliste til dig.

Forandringer, omforandring, genbrug af dit eget tøj

 

Nordic Tailors har gjort det let som en leg at få foretaget forandringer, omforandringer af sit tøj så man kan genbruge sit eget tøj igen og igen. På billederne kan du f.eks. se hvad der kan gøres ved dine jeans, som du ikke ønsker at gå med længere. Billede 1 viser tre forskellige jeans, som er omforandret til en mulepose til de tunge indkøb. Gennem forandringer sikrer vi at vi genbruger de ressourcer, som allerede er brugt til at producere tøj delen, og samtidig bibeholder du relationen med tøjet, som du alligevel ikke nænner at smide ud. Billede 2 viser et par slidte jeans og en sommerskjorte, som er blevet forandret til et par smarte sommershorts. Bestil din omforandring her.

Kontakt os

Kontakt os på mail - info@nordictailors.com 
eller telefon - 71 99 52 09.
Vi sidder klar ved tasterne, og svarer med glæde på alle dine spørgsmål indenfor kort tid :)

Måleguide

Du kan helt selv tage dine mål til din Renew. Hvis ikke du føler dig helt sikker på at tage mål selv, kan du altid bestille et besøg af vores skrædder eller selv besøge vores Studio. Du bestiller besøget her.

Video måleguide

Oplægning af bukser:

 

Indsyning af bukser:

 

Oplægning af kjole/nederdel:

 

Indsyning af kjole/nederdel:


Måleguide

Vores måleguide herunder kan hjælpe dig til at tage de præcise mål.

Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Kvinde

A

Brystvidde - Mål rundt om ryggen, hvor brystet er størst. Gerne med Bh.

B

Talje - Mål der hvor du er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor du er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Højde - Mål fra hovede til gulvet. Lettest mod en væg.  Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, ved oplægning af ærmer, så de ikke bliver for korte ved brug.

F

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Mand

A

Hals - Mål på det bredeste sted.

B

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

C

Talje - Mål der hvor du er smallest.

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Ryg - Mål fra nakken til der, hvor din ryg stopper.

F

Ærme - Mål udvendigt fra skuldre til håndled. Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, så ærmerne ikke bliver for korte ved brug.Størrelsesguide 

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Barn

A

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

B

Talje - Mål der hvor taljen er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor hofterne er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.
Spædbarn = gerne uden ble.

E

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.

F

Højde - Mål fra hovedet til gulvet.

Størrelsesguide -
Accesories
Handsker

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

A

Hånd - Mål håndfladensomkreds