Vores systue

I vores systue i København kan vores skræddere rigtigt udfolde sig og være kreative. Vi udfører mange forskellige slags opgaver hver dag, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Vores systue i København

Vores systue i Kbh, er hvor vores dygtige skræddere (syerske) er beskæftiget. Vi foretager bl.a. følgende: oplægning af bukser, oplægning af kjole, oplægning af festkjole, oplægning af brudekjoler, oplægning af gallakjoler, oplægning af læderbukser, cowboybukse oplægning, jeans oplægning, jeans mangler knap, jeans knap, påsyning af trykknap, reparation af hul i bukser, hul i trøje, hul i jakke, hul i handsker, reparation af tøj, oplægning af habit, oplægning af jakkesæt, oplægning, syning, ny lynlås og meget mere.

I vores systue i København afholder vi sommetider sykursus og sjove kreative aftener for vores kunder. Hver kursus har et hovedfokus så vi varierer fra gang til gang. Fra vores systue i København sidder vi og gennemgår f.eks. oplægning af bukser, oplægning af kjole, reparation af tøj og meget mere. Samtidig fortæller vi også om Nordic Tailors og vores systue i København.

Alt dette foregår fra vores systue i København.

I videoen kan du se lidt fra vores systue i København, hvor vores dygtige skræddere sidder og udfører alle vores opgaver. Vores systue i København ligger centralt og helt idyllisk i et gammelt autoværksted som er blevet moderniseret og renoveret. Systuen ligger i et kreativt miljø omgivet af andre kreative virksomheder som samtidig gør brug af vores systue til deres private og arbejdsrelaterede skrædderopgaver.

Få lavet din skrædderopgave

Vores skrædderarbejde udføres efter dine ønsker og altid med vores høje standard. Vi yder samtidig 100% tilfredshedsgaranti, som sikrer dig som kunde, at blive fuldt ud tilfreds med vores skrædderarbejde. Alt skrædderarbejde udføres nemt, hurtigt og billigt.

Skrædderi i København

Igennem porten finder du Nordic Tailors Studio, som består af et kreativt miljø med systue, workshop og basketball i pauserne.

Vi har ingen bestemte åbningstider, da vi er et online skrædderi. Men du kan altid bestille et besøg i vores Studio lige her.

I vores systue i København har vi altid fokus på detaljerne. Hvad enten det handler om reparation af tøj, oplægning af bukser eller en total forandring af gamle tøj dele.

Nordic Tailors er der for dig, lige meget om du leder efter systue København, systue Lyngby, systue Frederiksberg, systue Østerbro eller efter en syerske på Amager.

På billedet til højre, kan du se indgangen til vores systue i København.

Video måleguide

Du kan helt selv tage dine mål til din Renew. Hvis ikke du føler dig helt sikker på at tage mål selv, kan du altid bestille et besøg af vores skrædder eller selv besøge vores Studio. Du bestiller besøget her.

Video måleguide

Oplægning af bukser:

 

Indsyning af bukser:

 

Oplægning af kjole/nederdel:

 

Indsyning af kjole/nederdel:


Måleguide

Vores måleguide herunder kan hjælpe dig til at tage de præcise mål.

Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Kvinde

A

Brystvidde - Mål rundt om ryggen, hvor brystet er størst. Gerne med Bh.

B

Talje - Mål der hvor du er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor du er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Højde - Mål fra hovede til gulvet. Lettest mod en væg.  Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, ved oplægning af ærmer, så de ikke bliver for korte ved brug.

F

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.Størrelsesguide

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Mand

A

Hals - Mål på det bredeste sted.

B

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

C

Talje - Mål der hvor du er smallest.

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.

E

Ryg - Mål fra nakken til der, hvor din ryg stopper.

F

Ærme - Mål udvendigt fra skuldre til håndled. Husk at påregne få centimeter til at kunne bevæge sig i, så ærmerne ikke bliver for korte ved brug.Størrelsesguide 

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

Barn

A

Brystvidde- Mål rundt om ryggen, under armene.

B

Talje - Mål der hvor taljen er smallest.

C

Hoftevidde - Mål der hvor hofterne er bredest

D

Benlængde - Mål fra skridtet til gulvet.
Spædbarn = gerne uden ble.

E

Hovedomkreds - Mål rundt om hovedet.

F

Højde - Mål fra hovedet til gulvet.

Størrelsesguide -
Accesories
Handsker

Alle mål tages med et målebånd, direkte på kroppen

A

Hånd - Mål håndfladensomkreds